SMI Automatikk

SMI tilbyr de mest omfattende og pålitelige automatiseringssystemene. SMI automatikk tilbyr fleksibel og tilpassbar programvare, dokumenterte kommunikasjonsalternativer, nøyaktig værmåling, støtteutstyr og instrumentering, integrert tilleggsutstyr og service som er uten sidestykke.

SMI er unikt ved at vi tilbyr alle aspekter av snøautomatisering og har kompetansen til å designe og installere et omfattende system for ditt anlegg. Vi følger opp og sørger for at ditt system fungerer optimalt til enhver tid.

Fordeler med vår automatikk inkluderer:

 1. Bredeste utvalg av snømaskiner
  SMI leverer vifter-maskiner, inkludert Wizzard og PoleCat viftekanoner, Viking og Axis SnowTower produktlinjen, og vårt mest effektive design til nå- den automatiske Puma snøkanonen.
 1. Komplementerende utstyr
  SMI kan levere pumpestasjoner, kompressorer og kjøletårn integrert i automatiseringssystemet for sømløs drift.
 1. Global opplevelse
  I motsetning til våre konkurrenter har vi erfaring med å installere automatisering over hele verden – på steder like forskjellige som Kina, New Zealand, Sveits, USA, Russland, Finland, Japan og mange flere.
 1. Nøyaktig værsporing
  SMI SmartWeather ™ -pakken gir utmerket datainnsamling og sporing sammen med presise og pålitelige værsensorer som gir optimal systemrespons i varierende forhold.
 1. Fleksibel kommunikasjon
  Vi gir deg muligheten til å bruke kabel, fiberoptisk, trådløs og radiokommunikasjon. Vi tilbyr det bredeste spekteret av radiofrekvenser som kreves.
 1. «Distributed Intelligence»
  Mange konkurrenter stoler på sentralisert intelligens på den personlige datamaskinen i deres automatiseringsdesign. Dette skaper problemer når kommunikasjon avbrytes på grunn av strømbrudd, værforhold eller mekaniske feil. SMI tilbyr distribuert intelligens slik at systemet fortsetter å fungere trygt og effektivt.
 1. Dedikert service og støtte
  Ingen andre konkurrenter kan matche den mengden dedikert personell eller dybden av ekspertise innen automatiseringstjeneste og støtte her hos SMI. SMI har personell som spesialiserer seg på programmering, kontroll og komponenttesting, felt testing, installasjon og oppstart samt problemløsing.
 1. Tilpassede løsninger
  SMI tilbyr den beste løsningen for deg som ønsker å spare penger og øke effektiviteten.
Automatikk fra SMI Snow Makers
Automatikk fra SMI Snow Makers
Automatikk fra SMI Snow Makers
Automatikk fra SMI Snow Makers
Automatikk fra SMI Snow Makers